News Flash:

Mere cu pastarnac la tigaie

21 Februarie 2012
2099 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mere cu pastarnac la tigaie
Ingrediente:

3 mere taiate in 8 felii
30 g unt
4 radacini de pastarnac
60 ml otet balsamic alb
100 g ceapa rosie de apa
1 lingurita miere de albine
cimbru
sare

Mod de preparare:

Merele se calesc in jur de 3 minute in uleiul topit, dupa care se pune pe o farfurie, pentru a se raci. In aceasi tigaie se pun, tot pentru calire, ceapa tocata marunt si pastarnacul, timp de 5 minute. Punem merele din nou in tigaie si adaugam si otetul si mierea de albine. Lasam sa fiarba pana cand se reduce lichidul la jumatate, apoi se potriveste de sare si se presara cimbru.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere unt cimbru sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015306 (s)