News Flash:

Mere cu pastarnac la tigaie

21 Februarie 2012
1907 Vizualizari | 0 Comentarii
Mere cu pastarnac la tigaie
Ingrediente:

3 mere taiate in 8 felii
30 g unt
4 radacini de pastarnac
60 ml otet balsamic alb
100 g ceapa rosie de apa
1 lingurita miere de albine
cimbru
sare

Mod de preparare:

Merele se calesc in jur de 3 minute in uleiul topit, dupa care se pune pe o farfurie, pentru a se raci. In aceasi tigaie se pun, tot pentru calire, ceapa tocata marunt si pastarnacul, timp de 5 minute. Punem merele din nou in tigaie si adaugam si otetul si mierea de albine. Lasam sa fiarba pana cand se reduce lichidul la jumatate, apoi se potriveste de sare si se presara cimbru.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere unt cimbru sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1980 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022970 (s)