News Flash:

Mere cu glazura de caramele

30 Ianuarie 2014
2126 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 mere
500 g caramele
2 linguri apa

Mod de preparare:

Merele se curata, se taie in bucati de o inghititura si se pun intr-un bol. Caramelele si apa se dau la cuptorul cu microunde pana se topesc. Se toarna peste mere, se amesteca si se lasa sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6921 viz    0 com
12743 viz    0 com
1165 viz    0 com
9180 viz    0 com
1958 viz    0 com
57866 viz    10 com
2147 viz    0 com
1900 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029502 (s)