News Flash:

Mere cu glazura de caramele

30 Ianuarie 2014
2091 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 mere
500 g caramele
2 linguri apa

Mod de preparare:

Merele se curata, se taie in bucati de o inghititura si se pun intr-un bol. Caramelele si apa se dau la cuptorul cu microunde pana se topesc. Se toarna peste mere, se amesteca si se lasa sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6858 viz    0 com
12528 viz    0 com
1134 viz    0 com
9124 viz    0 com
1910 viz    0 com
57546 viz    10 com
2085 viz    0 com
1832 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 35 queries | Mysql time :0.030202 (s)