News Flash:

Mere coapte cu sirop de artar

17 Octombrie 2013
1992 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2/3 cana sirop de artar
1/4 cana de faina
1 lingurita de scortisoara
8 mere coapte mari
1/3 ceasca de unt sau margarina
1 punga de fulgi de ovaz
3/4 cana nuci pecan tocate

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, amesteca siropul de artar cu faina si scortisoara, adauga si merele coapte si combina ingredientele pana cand se omogenizeaza. Unge o tava de copt cu unt si raspandeste in ea fulgii de ovaz si amestecul de mere. Presara peste compozitie si nucile pecan si da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Merele coapte cu nuci pecan se servesc calde, cu smantana sau simple.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere coapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2752 viz    0 com
1552 viz    0 com
1306 viz    0 com
1994 viz    0 com
8495 viz    0 com
2066 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024293 (s)