News Flash:

Mere coapte cu scortisoara si curmale

3 Octombrie 2012
2032 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 mere taiate pe jumatate
sucul de la doua portocale
25 g faina de migdale
120 g curmale tocate
1 lingurita scortisoara
iaurt natur pentru servire

Mod de preparare:

Prima data trebuie incalzit cuptorul la 230 grade. Dupa aceea se pun merele intr-o tava si se toarna peste ele sucul de portocale. Separat se amesteca scortisoara cu faina de migdale si curmalele. Se ia din compozitie si se pune peste fiecare jumatate de mar. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor. Dupa 20 de minute se ia folia si se mai lasa inca 5 minute.  Se servesc cu iaurt si cu siropul lasat in tava.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere coapte retete culinare retete desert mere curmale scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7106 viz    0 com
2545 viz    0 com
3347 viz    0 com
6132 viz    0 com
1226 viz    0 com
1135 viz    0 com
2965 viz    0 com
2497 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1843 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035100 (s)