News Flash:

Mere coapte cu pecan si marmelada

11 Ianuarie 2013
1942 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 mere mari
2 lingurite marmelada
100 g nuci pecan
100 g merisoare
1 lingurita zahar brun
1 lingura unt
 
Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intre timp, pregateste o compozitie din marmelada, unt, zahar brun, nuci pecan, merisoare si unt. Scoate casuta de samburi din mijlocul merelor, apoi umple-le cu aceasta compozitie. Asaza merele intr-o tava incapatoare si da-le la cuptor, circa 20 de minute.

Scoate merele de la cuptor, dupa ce acestea se rumenesc usor si se inmoaie pulpa. Serveste desertul caldut, pudrat cu zahar sau cu frisca alaturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere marmelada nuci pecan merisoare zahar brun unt tava incapatoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2976 viz    0 com
2635 viz    0 com
1888 viz    0 com
2712 viz    0 com
2993 viz    0 com
2706 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1925 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038751 (s)