News Flash:

Mere coapte cu nucsoara

5 Septembrie 2013
1462 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 mere verzi taiate pe orizontal
2 linguri de zahar brun
2 linguri de zahar pudra
1/2 lingurite nucsoara
100 g unt
inghetata

Mod de preparare:

Preincalezeste cuptorul la 160 de grade Celsius. Unge un vas termorezistent cu unt si asaza merele in el. Combina zaharul brun cu zaharul pudra si nucsoara si presara amestecul peste mere. Taie untul bucatele micute si pune in fiecare mar cate o bucata.
Pune merele la cuptor pentru 1 ora si 15 minute, pana cand merele devin aurii si caramelizate. Merele coapte se servesc calde, cu smantana sau inghetata

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere verzi zahar pudra nucsoara inghetata vas termorezistent smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2026 viz    0 com
2053 viz    0 com
2374 viz    0 com
3620 viz    0 com
1243 viz    0 com
2955 viz    0 com
2030 viz    0 com
1971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030344 (s)