News Flash:

Mere coapte cu migdale si scortisoara

4 Octombrie 2012
2120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 mere verzi
1 lingura suc de lamaie
50 g stafide aurii
2 linguri migdale prajite
2 lingurite esenta de vanilie
2 linguri zahar brun
1 lingurita scortisoara amestecata cu nucsoara

Mod de preparare:

Se scobesc merele de seminte, se pun intr-o tava si se stropesc cu sucul de lamaie. Intr-un castron se amesteca zaharul cu stafidele, migdalele pisate, esenta de vanilie si condimentele. Cu compozitia rezultata se umplus merele, apoi se acopera cu folie alimentara si se baga in cuptor pentru un sfert de ora. Indepartam apoi folia si mai lasam sa stea la cuptor inca 15 minute. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete desert retete culinare retete prajituri mere verzi zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033499 (s)