News Flash:

Mere coapte cu gem de cirese

19 Noiembrie 2013
1952 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 mere
2 linguri suc de lamaie
6 crengute de rozmarin
6 lingurite de miere
6 lingurite de gem de cirese
6 cirese confiate

Mod de preparare:

Se curata coaja merelor pe care le lasati intregi. Se taie o „palarie“ ca sa se scoata miezul merelor. Se pune in interiorul fiecarui mar cate o lingurita de gem de cirese. Mierea se amesteca cu sucul de lamaie. Merele se asaza intr-o tava de cuptor, se adauga rozmarin, se stropesc cu miere. Se pun in cuptor 20 de minute sau pâna când merele se inmoaie. Se adauga cate o cireasa confiata, cu codita, in fiecare mar. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018149 (s)