News Flash:

Mere coapte cu gem de cirese

19 Noiembrie 2013
1881 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 mere
2 linguri suc de lamaie
6 crengute de rozmarin
6 lingurite de miere
6 lingurite de gem de cirese
6 cirese confiate

Mod de preparare:

Se curata coaja merelor pe care le lasati intregi. Se taie o „palarie“ ca sa se scoata miezul merelor. Se pune in interiorul fiecarui mar cate o lingurita de gem de cirese. Mierea se amesteca cu sucul de lamaie. Merele se asaza intr-o tava de cuptor, se adauga rozmarin, se stropesc cu miere. Se pun in cuptor 20 de minute sau pâna când merele se inmoaie. Se adauga cate o cireasa confiata, cu codita, in fiecare mar. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029709 (s)