News Flash:

Mere coapte cu ciocolata

24 Septembrie 2012
3461 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 mere
50 grame ciocolata
5 bezele
20 grame unt
20 ml apa

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 200 de grade. Taie merele pe jumatate. Scoate semintele si putin din pulpa. In fiecare jumatate de mar adauga 3 bezele si 25 de grame de ciocolata. Adauga si untul peste ciocolata. Intr-o tava toarna apa si adauga si putin unt. Aseaza merele si da la cuptor pentru 30 de minute. Din cand in cand mai stropeste merele cu sucul lasat in tava. Merele coapte cu ciocolata se servesc ca atare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere ciocolata bezele unt apa mar cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1731 viz    0 com
1609 viz    2 com
1801 viz    0 com
3702 viz    0 com
3636 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033755 (s)