News Flash:

Merdenele cu branza

24 Mai 2011
4506 Vizualizari | 0 Comentarii
Merdenele cu branza
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 g unt 1 lingura otet 1 ceasca apa calduta 1 lingurita sare Pentru umplutura: 500 g telemea de oaie 3-4 linguri de unt 2 oua chimen 1 cana de gris fiert Mod de preparare: Aluatul se face din toate ingredientele, mai putin untul. Se bate mult, se intinde si se inveleste bucata de unt cu aluatul. Se intinde iar. Se repeta de patru ori (de 2 ori se strange aluatul in 3 si de 2 ori in 4). Dupa fiecare intindere, se tine un sfert de ora la frigider. Pentru umplutura, se freaca bine ingredientele. Se intinde aluatul intr-o foaie potrivita, se taie patrate mari, in care se pune umplutura si se inchide ca un plic, in 4 colturi, rezultand un plic inchis, mai gros. Se tapeteaza o tava cu unt, se asaza merdenelele cu branza cu indoitura in jos (spre tava), se mai ung cu ceva unt si se dau la cuptor incalzit, la foc mediu - mic, pana se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane unt tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1301 viz    0 com
1576 viz    0 com
1164 viz    0 com
1026 viz    1 com
1322 viz    0 com
1133 viz    0 com
1217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013232 (s)