News Flash:

Merdenele cu branza

24 Mai 2011
4321 Vizualizari | 0 Comentarii
Merdenele cu branza
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 g unt 1 lingura otet 1 ceasca apa calduta 1 lingurita sare Pentru umplutura: 500 g telemea de oaie 3-4 linguri de unt 2 oua chimen 1 cana de gris fiert Mod de preparare: Aluatul se face din toate ingredientele, mai putin untul. Se bate mult, se intinde si se inveleste bucata de unt cu aluatul. Se intinde iar. Se repeta de patru ori (de 2 ori se strange aluatul in 3 si de 2 ori in 4). Dupa fiecare intindere, se tine un sfert de ora la frigider. Pentru umplutura, se freaca bine ingredientele. Se intinde aluatul intr-o foaie potrivita, se taie patrate mari, in care se pune umplutura si se inchide ca un plic, in 4 colturi, rezultand un plic inchis, mai gros. Se tapeteaza o tava cu unt, se asaza merdenelele cu branza cu indoitura in jos (spre tava), se mai ung cu ceva unt si se dau la cuptor incalzit, la foc mediu - mic, pana se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane unt tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1206 viz    0 com
1466 viz    0 com
1069 viz    0 com
917 viz    1 com
1130 viz    0 com
1005 viz    0 com
1086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013717 (s)