News Flash:

Meniul de la Golden Globes 2013

7 Ianuarie 2013
1668 Vizualizari | 0 Comentarii
Moet Imperial
Cea mai tare petrecere a inceputului de an va fi spectaculoasa din toate punctele de vedere. Vedetele vor fi tratate regeste si rasfatate cu cele mai scumpe si fine mancaruri.
 
 Cea de-a 70-a editie a premiilor Golden Globes va avea, ca in fiecare an, invitati de seama – la creme de la creme dintre actorii de la Hollywood. Bineinteles, nici meniul nu putea fi altfel decat atent ales.
 
Imediat cum vor pasi in sala International Ballroom din cadrul Beverly Hilton, in care se va tine gala, vedetele vor fi intampinate cu o cupa de sampanie Moet Imperial, care este si sponsor al evenimentului. La masa, vor fi servite sticle de Moet Grand Vintage 2004, o editie limitata si foarte scumpa a brandului de sampanie.
 
Tema petrecerii de anul acesta este „local meets global”, asa ca meniul va fi unul californian cu accente internationale.
 
Cheful executiv este Suki Sugiura, un adevarat maestru in bucataria internationala. Ca aperitiv, el va pregati o friptura de vita foarte scumpa cu mini-ardei dulci si marinati si biban de mare marinat cu fenicul caramelizat si menta.
 
Thomas Henzi, Pastry Chef-ul evenimentului, a creat un trio de deserturi, care mai de care mai apetisant: mousse de cappuccino cu caviar, Orange Sanguine si ciocolata cu caramel, toate presarate cu praf de aur.
 
sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Orange_Sanguine.JPG
golden globes moet imperial suki sugiura bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025940 (s)