News Flash:

Meniu sofisticat de Craciun

12 Decembrie 2012
3121 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca la noi troneaza sarmalutele si carnea de porc, bucatarul britanic Ben Spalding propune pentru cina de Craciun un meniu ceva mai sofisticat, cu cele mai fine ingrediente din lume. Portia pentru o singura persoana costa aproape 39.000 de euro.
 
Daca ai avea 150.000 de euro, probabil te-ai gandi sa-i investesti intr-o afacere, intr-o casa de lux sau intr-o vacanta de neuitat intr-una din cele mai scumpe destinatii din lume. Un chef din Marea Britanie iti sugereaza altceva: sa ii cheltui pentru o cina de patru persoane.
 
Pe masa de Craciun propusa de Ben Spalding stau la loc de cinste gheata uscata, caviar Almas, o trufa alba de 4.300 euro, cele mai scumpe icre din lume, un otet balsamic vechi de 150 de ani (1.200 euro), frunze de aur, o editie limitata de pepene din Japonia si o sampanie de 45.000 de euro ce dateaza din perioada celui de-al doilea razboi mondial.
 
Daca la noi se mananca porc, Ben Spalding vine cu cele mai fine si mai rare feluri de carne – un soi rar de curcan si inima de vita Wagyu. Cina va putea fi comandata de toti doritorii de pe site-ul cu produse de lux veryfirstto.com.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ben spalding gheata uscata caviar almas trufa alba otet balsamic porc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

13136 viz    0 com
2018 viz    0 com
1811 viz    0 com
3284 viz    0 com
2702 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013593 (s)