News Flash:

Melcisori cu ton in ulei

26 Noiembrie 2013
1488 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet foetaj
300 g masline
1 cutie sau 2 de ton in ulei
4 -5 catei de usturoi

Mod de preparare:

Decongelam aluatul, amestecam maslinele cu tonul si usturoi in blender. Intindem pasta de ton peste aluat, rulam si punem la congelat ruloul pentru cca 1 ora. Din rulada formata taiem inele de cca 2 centimetri si le punem la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le coacem la foc mare, sunt un aperitiv delicios si aspectuos.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022904 (s)