News Flash:

Melcisori cu piept de pui

8 Iunie 2012
2903 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 gr melcisori
400 gr piept de pui
1 buc. ceapa
100 gr usturoi
150 gr suc de rosii
rozmarin

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in cubulete potrivite si se trage la tigaie in putin unt, dupa care se scoate intr-un bol. Tot in aceeasi tigaie de caleste putin ceapa pana devine sticloasa si se adauga peste ea pieptul de pui. Se adauga putina apa si le lasa la fiert.
Separat se fierb si melcisorii al dente.
Cand pieptul de pui este aroape gata se adauga sosul de rosii si se asezoneaza cu sare, piper, usturoiul pisat si putin rozmarin.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

melcisori ceapa usturoi rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015482 (s)