News Flash:

Melcisori cu legume

24 Mai 2011
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Melcisori cu legume
Ingrediente: 1 kg aluat frantuzesc Pentru umplutura: 250 gr mozzarella 250 gr rosii cherry 200 gr pesmet 1 legatura ceapa verde 200 gr spanac 3 linguri ulei de floarea-soarelui sare piper negru macinat 1 ou pentru uns Mod de preparare: Se scoate aluatul din congelator si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Se curata ciupercile, ceapa, se spala si se toaca marunt; se calesc in ulei de floarea-soarelui pana se inmoaie, dupa care se adauga spanacul oparit si tocat in prealabil. Dupa ce s-au inabusit, se adauga pesmetul si se lasa sa se raceasca. In compozitie se pune mozzarella rasa si rosiile taiate felii. Se amesteca usor. Se ia aluatul, se intinde usor cu sucitorul si se portioneaza. Fasiile de aluat se umplu cu compozitie si se ruleaza astfel incat sa semene cu niste melcisori. Se aranjeaza in tava si se ung cu oul batut. Se baga in cuptor si se coc la foc mediu. Se servesc calzi, impreuna cu alte aperitive.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane parjoale oase afumate spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1564 viz    0 com
1158 viz    0 com
1016 viz    1 com
1305 viz    0 com
1121 viz    0 com
1200 viz    0 com
1752 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013462 (s)