News Flash:

Melcisori cu carne de pui si usturoi

15 Ianuarie 2014
4385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr piept de pui
400 gr melcisori
100 gr usturoi
1 ceapa
150 gr suc de rosii

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in cubulete potrivite si se trage la tigaie in putin unt, dupa care se scoate intr-un bol. Tot in aceeasi tigaie de caleste putin ceapa pana devine sticloasa si se adauga peste ea pieptul de pui. Se adauga putina apa si le lasa la fiert. Separat se fierb si melcisorii al dente.
Cand pieptul de pui este aroape gata se adauga sosul de rosii si se asezoneaza cu sare, piper, usturoiul pisat si putin rozmarin.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1359 viz    0 com
1390 viz    0 com
1227 viz    0 com
1590 viz    0 com
1817 viz    0 com
1564 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019203 (s)