News Flash:

Melci cu nuci, miere si pere

1 Septembrie 2011
2900 Vizualizari | 0 Comentarii
Melci cu nuci miere si pere
Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina 175 gr iaurt 40 gr unt 3 linguri lapte 1 plic drojdie uscata 35 gr zahar putina sare Pentru umplutura: 3 linguri miere 3 linguri mari de gem / piure de pere 1/2 cana nuci 1 ou 1 lingura de lapte pentru uns Mod de preparare: Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Mierea se amesteca cu nucile taiate marunt si cu gemul de pere. Se intinde aluatul intr-o forma dreptungiulara. Se asaza umplutura si se ruleaza. Se taie felii si se ung melcii cu oul batut, amestecat cu o lingura de lapte. Se coc aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina mere vin alb legume mexicane lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1783 viz    0 com
2842 viz    0 com
1025 viz    0 com
2234 viz    0 com
1658 viz    0 com
965 viz    0 com
937 viz    0 com
2389 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011344 (s)