News Flash:

Melanzane alla Parmigiana

3 Mai 2011
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
Melanzane alla Parmigiana
Ingrediente: - 3 vinete - 2 conserve de rosii (sau 1 kg de rosii proaspete) - o legatura de busuioc proaspat - 1 catel de usturoi - 1 lingurita de zahar - 2 maini de parmezan ras (cam 100 g) - 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Taiati vinetele (spalate inainte) in felii de 7-8mm. Asezati-le intr-o tava, ungeti-le pe fiecare cu un pic de ulei de masline, sarati si piperati. Bagati-le in cuptorul incins sa se rumeneasca un pic. Dupa 5 minute, intoarceti-le pe celalta parte, si mai lasati-le 3 minute. Radeti pe razatoarea mica un catel de usturoi, si caliti-l intr-o tigaie, impreuna cu cateva frunzulite de bucuioc si 1 lingura de ulei de masline. Dupa 2-3 minute, adaugati si rosiile in tigaie + o lingurita de zahar, sare si piper, micsorati focul, si lasati sa bolboroseasca linistit cam 10 minute, pana ce sosul scade si devine aromat si usor dulceag. Puneti intr-o tava jumatate din sosul de rosii, apoi presarati (cu generozitate) parmezan deasupra, apoi asezati jumatate din vinete; repetati procesul (rosii-parmezan-vinete).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale tocator bruschete placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017722 (s)