News Flash:

Medalion de somon cu legume

1 Martie 2016
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. medalion de somon
1/2 kg telina
4 buc. baby morcov & baby porumb
4 ridichi
2 lingurite Vegeta
8 buc. sparanghel (2 per portie)
Vegeta condimente pentru peste
100 gd unt
zeama de la 1 lamaie
4 linguri ulei de masline
menta proaspata
germeni de grau

Mod de preparare:

Somonul, curatat de oase, se lasa cel putin 30 de minute la marinat intr-un amestec de zeama de lamaie, ulei de masline si Vegeta condimente pentru peste, dupa care se da la cuptor la 180 grade Celsius timp de 20 de minute. Separat, se spala sparanghelul, baby morcovul, baby porumbul si ridichea. Se dau la gheata timp de 1 minut si se blanseaza pentru alte 4 minute. Apoi se trag la tigaie cu unt din belsug si se condimenteaza cu sare dupa gust. Telina se fierbe in apa cu Vegeta pentru un plus de savoare si se mixeaza cu menta proaspata.

Pentru aranjarea preparatului in farfurie poti sa experimentezi cu germenii de grau si sa asezi medalionul de somon peste sparanghel, fara a-l acoperi, insa, in intregime.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

medalion somon reteta somon somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018785 (s)