News Flash:

Medalion de miel cu sataras de legume

13 Aprilie 2011
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Medalion de miel cu sataras de legume
Ingrediente: 800 g carne de miel, 500 g rosii, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 ou, 100 g smantana, 1 catel de usturoi, jumatate de cub de concentrat de carne, sare, piper Mod de preparare: 1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore. 4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete. 5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile. 6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit. 7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati. 8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit. 9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade. Mod de servire: Se serveste alaturi de sataras de legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1383 viz    0 com
2477 viz    0 com
3143 viz    0 com
5330 viz    0 com
1351 viz    0 com
4560 viz    0 com
4728 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013774 (s)