News Flash:

Medalioane de porc cu sos

16 Septembrie 2014
2718 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr medalioane de porc
1/8 piper negru proaspat macinat
1 lingurita pudra de chili
1 lingurita otet cidru
1/2 lingurita sare
2 lingurite ulei de masline
1 lingura sirop de artar
1/4 cana cidru de mere

Mod de preparare:


Intr-un bol mic adauga pudra de chili, sarea si piperul si amesteca-le bine. Condimenteaza carnea pe ambele parti cu mixul obtinut. Intr-o tigaie adauga uleiul si las-o la incins la foc mediu. Aduga carnea si prajeste-o pana devine aurie (timp de 1-2 minute pe fiecare parte). Adauga apoi cidrul de mere, siropul de artar si otetul de cidru. Lasa totul sa fiarba timp de 3-4 minute (pana cand compozitia lichida se transforma intr-un sirop), avand grija sa intorci carnea de pe-o parte pe alta la fiecare jumatate de minut.
Scoate medalioanele de porc pe un platou si toarna sosul peste ele. Serveste carnea alaturi de un piure proaspat preparat si o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fripturi retete carne medalioane porc retete culinar sos friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014862 (s)