News Flash:

Medalioane de crap facute pane

17 Decembrie 2013
1448 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 medalioane de crap
100 g faina
100 g pesmet
2 oua
sare
250 ml ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

Crapul se spala si se usuca cu servete de bucatarie. Se sareaza. Se tavalesc bucatile de peste prin faina, se dau prin ou batut si apoi prin pesmet. Se prajesc pe toate partile in ulei incins.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2050 viz    0 com
892 viz    0 com
1309 viz    0 com
1226 viz    0 com
1290 viz    0 com
1234 viz    0 com
2331 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019042 (s)