News Flash:

Medalioane de crap facute pane

17 Decembrie 2013
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 medalioane de crap
100 g faina
100 g pesmet
2 oua
sare
250 ml ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

Crapul se spala si se usuca cu servete de bucatarie. Se sareaza. Se tavalesc bucatile de peste prin faina, se dau prin ou batut si apoi prin pesmet. Se prajesc pe toate partile in ulei incins.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1968 viz    0 com
865 viz    0 com
1259 viz    0 com
1163 viz    0 com
1227 viz    0 com
1190 viz    0 com
2228 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020374 (s)