News Flash:

Medalioane cu branza si bacon

25 Februarie 2016
3541 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 felii muschi de porc
sare
piper alb
100 gr branza Gouda
6 felii de bacon
50 gr faina de grau
1 ou
100 gr pesmet
500 ml ulei de gatit

Mod de preparare:

1. Bate muschiul cu un ciocan de snitele.
2. Taie branza in cubulete si inveleste-le pe fiecare in cate o fasie de bacon.
3. Pune apoi fiecare cubulet in cate o felie de muschi, impatureste si prinde cu cate o scobitoare.
4. Pune faina, oul batut (cu sare si piper) si pesmetul in cate un bol.
5. Trece fiecare "pachet" prin faina, ou si pesmet (in aceasta ordine).
6. Pune totul la prajit. Scoate apoi pe prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

medalioane aperitiv medalioane bacon antreuri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2252 viz    0 com
3354 viz    0 com
2701 viz    0 com
1811 viz    0 com
12807 viz    0 com
4829 viz    0 com
5276 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016573 (s)