News Flash:

Medalioane cu branza si bacon

25 Februarie 2016
2899 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 felii muschi de porc
sare
piper alb
100 gr branza Gouda
6 felii de bacon
50 gr faina de grau
1 ou
100 gr pesmet
500 ml ulei de gatit

Mod de preparare:

1. Bate muschiul cu un ciocan de snitele.
2. Taie branza in cubulete si inveleste-le pe fiecare in cate o fasie de bacon.
3. Pune apoi fiecare cubulet in cate o felie de muschi, impatureste si prinde cu cate o scobitoare.
4. Pune faina, oul batut (cu sare si piper) si pesmetul in cate un bol.
5. Trece fiecare "pachet" prin faina, ou si pesmet (in aceasta ordine).
6. Pune totul la prajit. Scoate apoi pe prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

medalioane aperitiv medalioane bacon antreuri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1956 viz    0 com
3189 viz    0 com
2359 viz    0 com
1718 viz    0 com
12500 viz    0 com
4584 viz    0 com
4828 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017256 (s)