News Flash:

Medalioane cu branza si bacon

25 Februarie 2016
3318 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 felii muschi de porc
sare
piper alb
100 gr branza Gouda
6 felii de bacon
50 gr faina de grau
1 ou
100 gr pesmet
500 ml ulei de gatit

Mod de preparare:

1. Bate muschiul cu un ciocan de snitele.
2. Taie branza in cubulete si inveleste-le pe fiecare in cate o fasie de bacon.
3. Pune apoi fiecare cubulet in cate o felie de muschi, impatureste si prinde cu cate o scobitoare.
4. Pune faina, oul batut (cu sare si piper) si pesmetul in cate un bol.
5. Trece fiecare "pachet" prin faina, ou si pesmet (in aceasta ordine).
6. Pune totul la prajit. Scoate apoi pe prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

medalioane aperitiv medalioane bacon antreuri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2090 viz    0 com
3270 viz    0 com
2507 viz    0 com
1753 viz    0 com
12642 viz    0 com
4694 viz    0 com
5073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019587 (s)