News Flash:

Mazare sotata cu piept de pui

26 Septembrie 2013
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 borcan mazare
2 morcovi din conserva
1 ardei gras
1 ceapa
foi dafin
condimente de gratar
1 piept de pui
rosii cherry
sare
50 gr unt

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune untul sa se topesca, ceapa, ardeiul se toaca marunt se pun in tigaie adaugam morcovii tocati marunti punem sarea, 3 foi de dafin, adaugam mazarea, lasam in jur de 5-7 minute, cand este gata luam tigaia de pe foc si asezam pe farfurie. Intr-o forma punem mazarea si o lasam sa se raceasca, iar intre timp pregatim gratarul. Pieptul de pui, se taie, condimentam si punem pe grill, lasam sa se faca gratarul, iar cand este gata se pune langa mazare, forma in care a fost mazarea pusa se ia, deasupra punem rosii cherry la gratar si le asezam pe mazare, stropim cu sos si se poate servi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare sote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019948 (s)