News Flash:

Mazare cu piept de pui

18 Aprilie 2012
2540 Vizualizari | 0 Comentarii
Mazare cu piept de pui
Ingrediente:

800 gr mazare
1 piept de pui
1/2 radacina de patrunjel
1/4 radacina de telina
1/2 radacina de morcov
1 ceapa
1-2 de ardei rosu, gras
cimbru
smantana

pasta de tomate (o lingura)
zeama de lamaie
sare


Mod de preparare:

Se spala pieptul de pui, se taie bucati si se pune la fiert cu putina sare (apa atat cat sa cuprinda carnea, daca e prea multa mai varsam din ea inainte de a pune mazarea si restul de legume, trebuie sa fie cam 500 ml de apa) intre timp pregatim legumele (morcovul, telina, patrunjelul ceapa, ardeiul) se spala, se curata si se taie cubulete sau se dau la blender, dupa ce am spumuit se adauga mazarea si celelalte legumele tocate marunt si pasta de tomate si lasam sa fiarba inabusit.
Dupa ce au fiert se adauga putin cimbru, o lingura de zeama de lamaie si una de smantana si sare daca mai este necesar.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare ceapa ardei rosu cimbrusmantana lingura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2141 viz    0 com
3421 viz    2 com
1427 viz    0 com
2162 viz    0 com
6238 viz    0 com
2316 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011542 (s)