News Flash:

Mazare cu ciuperci si orez

14 Aprilie 2011
2407 Vizualizari | 0 Comentarii
Mazare cu ciuperci si orez
Ingrediente: 450 g mazare congelata, o ceasca orez, 200 g ciuperci, 2 cepe, 1 capatana usturoi, 4 linguri ulei, 1 foaie dafin, marar, sare, piper. Mod de preparare: Se caleste ceapa in ulei incins, se toarna 0,5 l apa si se adauga mazarea, orezul, ciupercile taiate, sarea, piperul. Se lasa la fiert la foc potrivit 15 minute. Se adauga usturoiul taiat marunt si foaia de dafin si se lasa la foc mic inca 10 minute. Se mai adauga apa fierbinte, daca este nevoie, ca orezul sa fie bine fiert. La sfarsit se presara mararul tocat. Este indicat, ca atunci cand se ia de pe foc mancarea, sa nu fie foarte scazuta, deoarece orezul mai trage din sos in timp ce se raceste. Astfel, se evita riscul ca mancarea sa devina prea groasa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon ciuperci delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1731 viz    1 com
1165 viz    0 com
4795 viz    0 com
4599 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013340 (s)