News Flash:

Mazare cu ciocanele de pui

10 Septembrie 2013
5147 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg mazare
500 g ciocanele de pui
1 ceapa
1 morcov
100 ml suc de rosii
1 leg marar
50 g ulei

Mod de preparare:

Punem uleiul intr-o oala, adaugam ciocanelele de pui, ceapa curatata si tocata marunt, morcovul ras, punem capacul si lasam sa se inabuse. Dupa ce s-au patruns, adaugam mazarea si sucul de rosii si lasam sa fiarba. Cand este gata, presaram mararul si oprim focul

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare marar ulei oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2583 viz    0 com
3546 viz    1 com
1946 viz    0 com
2279 viz    0 com
2901 viz    0 com
6716 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011805 (s)