News Flash:

Mazare cu cartofi a la grec

3 Mai 2011
1512 Vizualizari | 0 Comentarii
Mazare cu cartofi a la grec
Ingrediente: - 1 borcan (plic) de mazare 450 gr - 1 cartof mai maricel - 1 ceapa - 1 morcov - sare si piper - bulion - marar Mod de preparare: Se curata cartoful si se taie in 4, ceapa se da prin razatoare iar morcovul il taiem rondele mici.  Se pune ulei in cratita, se pune ceapa, cartoful si morcovul sa se caleasca. Se amesteca timp de 1 min. sa se caleasca si sa nu sa arda cratita la fund. Se spala mararul si se toaca marunt, adaugandu-se cu celelalte ingrediente. Dupa aceea se pune si mazarea si se amesteca putin sa se caleasca. Se condimenteaza cu sarea si piperul si se adauga 2 pahare de apa sau cat este nevoie. Se pune la fiert la foc mic si cand incepe sa fiarba se adauga si jumatate de lingura de bulion sau cat este nevoie sa se inroseasca mancarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi somon fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1103 viz    0 com
1437 viz    0 com
1087 viz    0 com
1044 viz    0 com
1190 viz    0 com
1425 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019259 (s)