News Flash:

Mazare cu carne la cuptor - O reteta delicioasa de mancare usor de facut

16 Octombrie 2017
1609 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr carne de porc
720 ml mazare verde conserva (1 borcan)
1/4 bucata de telina
70 ml ulei
1 ceapa
1 legatura patrunjel verde
1 morcov
4 rosii
sare si piper dupa gust

Citeste si Le-am pus fomistilor cate o portie de mazare cu carne, dar au terminat-o in doi timpi si trei miscari. Mi-au mai cerut inca una

Mod de preparare:

Se spala legumele (morcovul, telina, ceapa), le curatim si le taiem cubulete.
Intr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins si se adauga carnea taiata felii potrivite.
Prajim bine pe ambele parti apoi scoatem pe o farfurie.
In grasimea ramasa adaugam legumele si le calim 2-3 minute.
Adaugam 1 l apa, rosiile taiate bucati, punem capacul si lasam sa fiarba aprox. 10 min.
Adaugam carnea si continuam fierberea inca 15 minute.
Adaugam sare, piper dupa gust si amestecam.
Punem mazarea intr-un vas termorezistent, adaugam compozitia de mai sus si bucatile de carne.
Se introduce vasul (neacoperit) la cuptor pentru 40-50 min – 180 grade Celsius, pana capata o crusta fina.
Se serveste cu patrunjel taiat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare verde patrunjel verde morcov rosii citeste si cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016023 (s)