News Flash:

Mazare cu bacon

3 Mai 2011
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
Mazare cu bacon
Ingrediente: - un borcan mazare (800 gr.) - o ceapa - un morcov - o cutie rosii in bulion - 4-5 felii bacon - sare, piper - marar Mod de preparare: Se caleste ceapa cu morcovul taiat rondele, se adauga baconul taiat bucatele; dupa ce s-au calit se stinge totul cu putina apa, apoi se adauga mazarea scursa, se completeaza cu apa; se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert vreo 15 minute dupa care se adauga rosiile taiate (si bineinteles si bulionul de la rosii), se mai totul in 2-3 clocote si se opreste focul. La urma se adauga marar din belsug.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon caju
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018656 (s)