News Flash:

Matcha cookies

1 Aprilie 2011
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Matcha cookies
Ingrediente: 50 gr. unt moale 50 gr. zahar pudra 50 gr. albus de ou la temperatura camerei 40 gr. faina 1 lingura matcha Preparare: Se amesteca untul cu zaharul pâna devine cremos, se adauga apoi albusul  si se mixeaza pâna când se încorporeaza bine. Se cerne faina si matcha si se adauga la amestecul de oua. Se amesteca bine cu o lingura de lemn, nu cu mixerul. Se tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt. Se formeaza fursecurile folosind o punga de decorat si se coace în cuptorul încalzit la 180°C pâna când se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3087 viz    0 com
2448 viz    0 com
3681 viz    1 com
1455 viz    0 com
1458 viz    0 com
1390 viz    0 com
1368 viz    0 com
1144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019379 (s)