News Flash:

Masline umplute

25 Martie 2011
2243 Vizualizari | 0 Comentarii
masline umplute
Ingrediente: Masline 600 g, telemea de oaie 100 g, unt 100 g, boia de ardei dulce 2 g Preparare: Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii cu o lingurita mica de scobit. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se pune compozitia intr-un vas si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masline unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1858 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014089 (s)