News Flash:

Masala Chai

3 Mai 2011
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Masala Chai
Ingrediente: 1 cana apa 1 cana lapte gras (sau lapte de soia) 2 lingurite cu varf ceai negru (verde sau alb) 2 plicuri zahar vanilat (bourbon, de la Dr. Oetker) Condiment 1 cardamom verde 1/2 steluta anason 3 cuisoare 1 nucsoara 1 bucatica scortisoara de 5 cm cateva boabe de piper 1 varf lingurita ghimbir pudra Mod de preparare: Condimentele se pun intr-o tigaie mica fara grasime si se prajesc pana simtiti ca incepe sa miroasa. Le macinati in masina de cafea, dar scurt, doar cat sa se zdrobeasca un pic, nu trebuie sa devina pudra. Se pune laptele pe foc si se incalzeste. Nu trebuie sa fiarba, doar sa fie fierbinte. Separat se pune la fiert apa si, cand incepe sa fiarba, se adauga condimentul macinat. Se da focul la mic si se fierbe 10 minute. Se adauga frunzele de ceai si se mai lasa la fiert cam 2-3 minute. Se stinge focul si se adauga laptele fierbinte. In 2 cani se pune cate un plic de zahar vanilat si se strecoara ceaiul. Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bauturi stafide ceai verde vermut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1046 viz    0 com
984 viz    0 com
1135 viz    0 com
1202 viz    0 com
1462 viz    0 com
2046 viz    0 com
1114 viz    0 com
1133 viz    0 com
1207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019511 (s)