News Flash:

Martipan cu alune si ciocolata

16 Ianuarie 2014
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr alune de padure
150 gr biscuiti cu vanilie
200 gr resturi din blat de cacao
4 piscoturi de sampanie
100 gr unt
1 lg zahar brun
100 gr ciocolata alba
100 gr ciocolata cu alune
2 lg pudra de roscove
esenta de rom
200 gr martipan
100 gr alune maruntite

Mod de preparare:

Alunele se maruntesc in robot impreuna cu resturile de blat, biscuitii, piscoturile, zaharul pudra de roscove. Peste compozitia obtinuta adaugam ciocolata topita mixata impreuna cu untul. Se aromatizeaza cu rom dupa care introducem la frigider pentru 20 minute.
Se formeaza bobite in interorul carora punem bombite de martipan dupa care trecem fiecare bobita prin alune maruntite.
Se pastreaza la frigider inainte de a fi servite.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022718 (s)