News Flash:

Marmelada de portocale cu grepfrut

8 Ianuarie 2013
2447 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.8 kg portocale
1.8 kg grepfrut
20 cani zahar granulat
1.3 kg lamai
apa
 
Mod de preparare:
 

Taie grepfrutul, scoate coaja, desparte miezul in creste, indeparteaza semintele. Apoi, taie crestele in triunghiuri si pune-le intr-o oala. Curata bine lamaile si portocalele, indepartand atat coaja, cat si partea alba. Taie fructele in triunghiuri, eliminand semintele. Pune toate fructele in oala, acopera-le cu apa si, apoi, fierbe-le pana dau in clocot. Fierbe inca 30 de minute compozitia. Ia oala de pe foc si las-o peste noapte.
A doua zi, fierbe din nou compozitia si pune pectina sa se lege marmelada. Adauga zaharul treptat. Umple cu marmelada cateva borcane aflate intr-o oala larga, cu apa fiarta. Lasa-le 10 minute sa se sigileze bine. Marmelada se serveste cu biscuiti, pe felii de paine, in clatite sau alte deserturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale grepfrut zahar granulat lamai apa clocot pectina oala larga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1886 viz    0 com
2712 viz    0 com
2993 viz    0 com
2702 viz    0 com
2242 viz    0 com
1438 viz    0 com
1874 viz    0 com
2064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2018 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033126 (s)