News Flash:

Marmelada cu lamaie si grapefruit

27 August 2012
4235 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 grapefruit spalate
1 kg zahar
1 lamaie spalata
1 l apa
1 lingura ghimbir

Mod de preparare:

Mai intai se feliaza subtire citricile si se pun intr-o oala cu apa, pentru a fierbe in jur de un sfert de ora. Reducem apoi focul si adaugam zaharul, amestecand constant pana ce acesta se dizolva. Adaugam ghimbirul si marim intensitatea focului. Lasam sa fiarba timp de 50 de minute. Transferam gemul in borcane sterilizate. Se pot pastra in frigider pana la 3 saptamani.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

grapefruit zahar lamaie apa ghimbir borcane sterilizate frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2144 viz    0 com
2478 viz    0 com
2983 viz    0 com
3900 viz    0 com
2707 viz    0 com
5844 viz    0 com
2099 viz    0 com
2086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032356 (s)