News Flash:

Marinata pentru carne

16 Mai 2011
2002 Vizualizari | 0 Comentarii
Marinata pentru carne
Ingrediente: Pentru carne de porc: Tarhon Rozmarin Ceapa Usturoi Ulei de masline Sare Piper Pentru carne de pui: Busuioc Menta Curry Ulei de masline Sare Piper Mod de preparare: Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute. Plantele verzi le maruntim. Carnea portionata/feliata o amestecam cu condimentele, stropim cu ulei, le punem in pungi pe care le sigilam si le lasam la frigider, pentru cel putin 3-4 ore. Carnea se poate praji atat pe gratar cat si in cuptor. Gustul  va fi delicios!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

turmeric bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3525 viz    0 com
2413 viz    0 com
1214 viz    0 com
1251 viz    0 com
1527 viz    0 com
1487 viz    0 com
1741 viz    0 com
1970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015720 (s)