News Flash:

Marinata pentru carne

16 Mai 2011
1955 Vizualizari | 0 Comentarii
Marinata pentru carne
Ingrediente: Pentru carne de porc: Tarhon Rozmarin Ceapa Usturoi Ulei de masline Sare Piper Pentru carne de pui: Busuioc Menta Curry Ulei de masline Sare Piper Mod de preparare: Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute. Plantele verzi le maruntim. Carnea portionata/feliata o amestecam cu condimentele, stropim cu ulei, le punem in pungi pe care le sigilam si le lasam la frigider, pentru cel putin 3-4 ore. Carnea se poate praji atat pe gratar cat si in cuptor. Gustul  va fi delicios!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

turmeric bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3452 viz    0 com
2361 viz    0 com
1170 viz    0 com
1203 viz    0 com
1475 viz    0 com
1413 viz    0 com
1624 viz    0 com
1849 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013758 (s)