News Flash:

Marinata de peste cu sos de rosii

13 Decembrie 2011
2510 Vizualizari | 0 Comentarii
Marinata de peste cu sos de rosii
Ingrediente: 1 kg peste o ceapa mai mare o lamaie 2 foi de dafin 1/2 l suc de rosii 100 ml vin un varf de lingurita de piper macinat sare Mod de preparare: Pestele se prajeste pe jumatate, ca plachia de peste. In uleiul care a ramas se pune la calit, la foc mic, ceapa rasa, in jur de 3 minute, la foc mic. Se stinge cu vin si suc de rosii, se pun 5-6 felii de lamaie, curatata de coaja alba, foile de dafin, bucatile de peste, piperul si in jur de 1/4 l apa simpla sau apa in care a fiert capul pestelui. Se da la cuptor timp de 20-30 minute, ca sa se formeze sosul. Acesta se va ingrosa atat cat trebuie cand se va raci, de la faina prin care a fost trecut pestele, inainte de prajire. Dupa ce se scoate din cuptor se potriveste de sare. sursa fotografie: gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ceapa slaninuta afumata piper macinat gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1109 viz    0 com
3506 viz    0 com
1666 viz    0 com
2558 viz    0 com
1118 viz    0 com
2345 viz    0 com
2120 viz    0 com
1474 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019461 (s)