News Flash:

Marinada picanta in stil marocan

1 August 2013
1834 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 ml ulei de masline
80 ml suc de lamaie
2-3 catei de usturoi pisati
4 lingurite de coriandru proaspat tocat
4 lingurite de patrunjel proaspat tocat
2 lingurite de chimion pudra
2 lingurite de boia iute
1 chili tocat marunt
1 lingurita turmeric

Mod de preparare:

Nu trebuie decat sa amesteci ingredientele.
  
Ofera un gust oriental preparatelor la gratar, in special carnii de miel, care se potriveste de minune cu mirodeniile si condimentele marocane. Daca iti plac mancarurile picante, atunci nu vei avea nicio problema in a savura bucati de carne la gratar marinate in acest sos special.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chimion pudra boia iute chili tocat turmeric gust oriental
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014016 (s)