News Flash:

Margueritte cu somon afumat

21 Iulie 2011
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
Margueritte cu somon afumat
Ingrediente: margueritte (sau tortelini, sau orice alte paste) somon afumat taiat fasii Pentru sos: 2 linguri ulei de masline 225 gr ciuperci albe maruntite o ceapa mica taiata marunt 1 catel de usturoi zdrobit 2 linguri de vin alb sec 150 ml smantana 2 linguri suc de rosii 140 gr somon afumat maruntit 115 gr branza gorgonzola taiata bucatele 2 linguri patrunjel proaspat tocat Mod de preparare: Pastele se fierb, iar somonul se cumpara gata afumat. Pentru sos: Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, ciupercile si usturoiul si se cales 8-10 minute, pana se inmoaie. Se adauga vinul si se fierbe la foc iute, amestecand, pana se evapora cea mai mare parte a lichidului. Se micsoreaza focul, se adauga smantana, sucul de rosii, sare si piper si se fierbe circa 2 minute la foc mic. Se adauga somonul, brinza si patrunjelul tocat si se lasa sa se incinga sosul, la foc mic, amestecand continuu. Se asaza marguerittele pe farfurie, se pun fasii de somon peste ele si se toarna sosul in centru. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza gorgonzola paine italiana rosii cherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1641 viz    0 com
3138 viz    0 com
1046 viz    0 com
2102 viz    0 com
4493 viz    0 com
1246 viz    0 com
903 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019836 (s)