News Flash:

Mararul in bucatarie

13 Ianuarie 2012
1584 Vizualizari | 0 Comentarii
Mararul poate fi utilizat atat in forma proaspata, cat si uscata (nu doar frunzele, ci si semintele). Este o planta aromatica destul de puternica, ce da un gust deosebit mancarurilor. In scop medicinal, este eficient si in:
- reglarea tractului digestiv;
-
reglarea tulburarilor menstruale;
- tratarea
insomniilor, dizenteriilor, diareelor;
- tratarea afectiunilor respiratorii minore;
-lupta impotriva cancerului.


Ca sa puteti savura si iarna mancaruri cu aroma marar, este bine sa culegeti toamna seminte de marar uscate, dupa cum spune Adnia, sa le macinati, iar pudra fina obtinuta sa fie tinuta intr-un borcan inchis ermetic.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


mararul frunzele semintele mancarurilor scop medicinal insomniilor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013599 (s)