News Flash:

Mar prajit, cu scortisoara si ou

12 Ianuarie 2015
4969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru "inelele" de mar:
4 mere mari
230 gr faina alba
1/4 lingurita praf de copt
2 linguri zahar
1/4 lingurita sare
1 ou mare, batut
230 ml lapte batut sau zer
ulei vegetal
foarte putina scortisoara

Pentru topping:
2 lingurita scortisoara
40 gr zahar

Mod de preparare:

Amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul si scortisoara. Lasa deoparte. In alt bol mixeaza oul cu laptele batut. Amesteca separat si ingredientele pentru topping.

Spala merele, injumatateste-le, apoi decupeaza cercuri cu ajutorul unor forme. Cufunda inelele in mixul cu faina, prajeste-le in uleiul incins, pe ambele parti, scoate-le pe un prosop absorbant, apoi da-le prin topping si pune-le pe un gratar. Serveste-le calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mar prajit prajituri retete mere mar scortisoara retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020458 (s)