News Flash:

Mango Lassi

18 Aprilie 2011
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
Mango Lassi
Ingrediente: pulpa de la 1 mango copt (cca 150 gr) 1 felie ananas (cca 50 gr) 200 gr iaurt simplu 50-100 ml lapte (sau frisca nebatuta/smantana dulce) 3 plicuri zahar vanilat 1 varf cutit ghimbir pudra Preparare: 1. Se mixeaza pulpa de mango, cea de ananas si zaharul cu blenderul vertical pana se face pasta. Daca nu aveti blender vertical, adaugati in blender laptele pentru a se mixa mai bine. * puteti folosi mango si ananas din conserva dar atunci nu mai adaugati zaharul daca ele sunt indulcite 2. Se adauga iaurtul si laptele (daca nu l-ati pus deja) si se mixeaza in continuare. 3. La final adaugati ghimbirul si mixati pana bautura devine spumoasa. 4. Se pastreaza la frigider macar cateva ore pentru ca aromele sa se "imprieteneasca". 5. Se serveste decorat cu fistic maruntit sau frunze de menta. In lipsa acestora eu am desenat o... nebuloasa din putina apa amestecata cu turmenic .
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cocktail
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1463 viz    0 com
982 viz    0 com
860 viz    0 com
1033 viz    0 com
959 viz    0 com
1038 viz    0 com
1048 viz    0 com
1007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014840 (s)