News Flash:

Mango Lassi

18 Aprilie 2011
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Mango Lassi
Ingrediente: pulpa de la 1 mango copt (cca 150 gr) 1 felie ananas (cca 50 gr) 200 gr iaurt simplu 50-100 ml lapte (sau frisca nebatuta/smantana dulce) 3 plicuri zahar vanilat 1 varf cutit ghimbir pudra Preparare: 1. Se mixeaza pulpa de mango, cea de ananas si zaharul cu blenderul vertical pana se face pasta. Daca nu aveti blender vertical, adaugati in blender laptele pentru a se mixa mai bine. * puteti folosi mango si ananas din conserva dar atunci nu mai adaugati zaharul daca ele sunt indulcite 2. Se adauga iaurtul si laptele (daca nu l-ati pus deja) si se mixeaza in continuare. 3. La final adaugati ghimbirul si mixati pana bautura devine spumoasa. 4. Se pastreaza la frigider macar cateva ore pentru ca aromele sa se "imprieteneasca". 5. Se serveste decorat cu fistic maruntit sau frunze de menta. In lipsa acestora eu am desenat o... nebuloasa din putina apa amestecata cu turmenic .
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1691 viz    0 com
1127 viz    0 com
952 viz    0 com
1122 viz    0 com
1066 viz    0 com
1143 viz    0 com
1174 viz    0 com
1082 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013297 (s)