News Flash:

Mancarica scazuta

9 Decembrie 2011
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica scazuta
Ingrediente: 400 g mazare (la conserva) 3 vinete 350 g dovlecel 2 ardei 100-150 g rosii (cuburi) 2-3 catei de usturoi 2 cepe mai mici sau 1 mai mare patrunjel verde 1 lingura ulei de masline piper sare Mod de preparare: Mai intai se spala vinetele. Apoi, fara sa se cojeasca, se taie cubulete si se sareaza, ca sa iasa amareala. Intre timp se curata usturoiul si ceapa, se taie marunt si se calesc in ulei. Dovlecelul se spala, se taie cubulete si se pune peste ceapa, la fel ca si vinetele. Se adauga un pahar de apa si se lasa la fiert pana cand se inmoaie legumele. Spre final se pun mazarea, patrunjelul tocat,rosiile, ardeii taiati cubulete, se potriveste de piper si sare si se lasa sa mai dea un clocot. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

somon retete vegetariene tocator dovlecel ardei rosii placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2210 viz    0 com
1975 viz    0 com
1354 viz    0 com
2314 viz    0 com
977 viz    0 com
1491 viz    0 com
1659 viz    0 com
1601 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023295 (s)