News Flash:

Mancarica scazuta

9 Decembrie 2011
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mancarica scazuta
Ingrediente: 400 g mazare (la conserva) 3 vinete 350 g dovlecel 2 ardei 100-150 g rosii (cuburi) 2-3 catei de usturoi 2 cepe mai mici sau 1 mai mare patrunjel verde 1 lingura ulei de masline piper sare Mod de preparare: Mai intai se spala vinetele. Apoi, fara sa se cojeasca, se taie cubulete si se sareaza, ca sa iasa amareala. Intre timp se curata usturoiul si ceapa, se taie marunt si se calesc in ulei. Dovlecelul se spala, se taie cubulete si se pune peste ceapa, la fel ca si vinetele. Se adauga un pahar de apa si se lasa la fiert pana cand se inmoaie legumele. Spre final se pun mazarea, patrunjelul tocat,rosiile, ardeii taiati cubulete, se potriveste de piper si sare si se lasa sa mai dea un clocot. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

somon retete vegetariene tocator dovlecel ardei rosii placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2259 viz    0 com
2039 viz    0 com
1395 viz    0 com
2342 viz    0 com
1020 viz    0 com
1526 viz    0 com
1690 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013105 (s)