News Flash:

Mancarica pe care nimeni nu ar refuza-o nici macar in zi de post - Ficatei de pui prajiti cu ceapa

10 August 2017
2139 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ficateii de pui prajiti cu ceapa se prepara in doar 25 minute si sunt foarte gustosi si folositori. Este important sa cunoasteti regulile, care intervin in pregatirea lor. Altfel riscati sa le stricati gustul gingas si textura moale, obtinand o mancarica rigida. Ficateii se prajesc la foc mediu, cu putina sare, ca sa reuseasca sa se prajeasca bine in interior. Daca-i veti prepara la foc mare, ei se vor acoperi indata cu crusta si nu se vor prepara in totalitate. De aceea, cand ii veti taia, din interiorul lor poate sa se prelinga sange.

Ingrediente:

500 g de ficatei de pui
300 g de ceapa (2 cepe medii)
4 linguri de ulei
2 linguri de faina
sare — dupa gust
piper negru macinat — dupa gust

Mod de preparare:

1. Inmuiati ficateii in apa rece pentru 15-20 minute, ca sa iasa sangele din ei.
2. Apoi spalati-i foarte bine si taiati pielitele deschise la culoare dintre lobii lor. Puteti taia bucatile mai mari in jumatate.
3. Curatati cepele si taiati-le in semilune subtiri.
4. Puneti tigaia pe foc mediu. Turnati uleiul in ea si incingeti-l.
5. Puneti faina pe o farfurie si tavaliti fiecare bucatica de ficat prin ea, dupa care transferati-le in tigaia incinsa. Daca toti ficateii nu vor avea loc in tigaie, prajiti-i intr-o tura ulterioara, deoarece este necesar sa-i prajiti intr-un singur strat.
6. Prajiti-i timp de 3-5 minute pe fiecare parte.
 
7. Apoi adaugati ceapa si amestecati foarte bine. Puteti intensifica flacara: ficateii s-au prajit deja in interior. De aceea, acum este necesar sa-i rumeniti.
8. Prajiti ceapa si ficateii timp de 5 minute, amestecand continuu
9. Sarati si piperati ficateii prajiti.
10. Acoperiti-i cu un capac, reduceti flacara si prajiti-i inca cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013596 (s)