News Flash:

Mancarica din carne de vita si smantana

16 Mai 2012
1443 Vizualizari | 1 Comentarii
Mancarica din carne de vita si smantana
Ingrediente:

700 g carne de vita
75 g faina
2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
250 g ciuperci taiate felii
2 linguri smantana
250 ml supa de vita

Mod de preparare:

Prima data se pun la incins, la foc mediu, 2 lingurite de ulei intr-o tigaie. Cand uleiul e fierbinte se caleste in el ceapa vreo 3 minute. Dam focul tare si punem ciupercile pentru 4 minute, dupa care luam de pe aragaz. Intre timp, intr-un vas punem faina si sarea. Trecem fasiile de carnita prin faina. Punem inca 2 lingurite de ulei in tigaie punem carnea. Se pune un capac pe tigaie si lasam pana cand carnea se rumeneste. Repetam  procesul cu uleiul si carnita ramasa. La final punem in tigaie carnita cu ceapa si ciupercutele si adaugam supa de vita. Dupa ce da in clocot, reducem intensitatea focului la minim si lasam sa fiarba 10 minute (pana cand se ingroasa sosul). Dupa ce potrivim de sare luam de pe foc si adaugam smantana. Punem mancarica in farfurii si servim cu fasole verde fiarta.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa ciuperci smantana tigaie capac fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3579 viz    0 com
3798 viz    0 com
5672 viz    0 com
1359 viz    0 com
3757 viz    0 com
2419 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013280 (s)