News Flash:

Mancarica din carne de vita cu cimbru

2 August 2012
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de vita taiata cuburi
15 g faina
paste pappardelle pentru servire
1 lingura ulei de masline
2 cepe tocate
150 ml supa de vita
1 catel de usturoi pisat
1 lingura pasta de tomate
2 fire de cimbru
2 morcovi taiati cubulete

Mod de preparare:

Punem intr-un bol faina cu sare si trecem carnita prin acest amestec. Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem carnita la rumenit timp de 5 minute. Transferam carnita intr-o oala cu fierbere lenta. Reducem focul la mediu si adaugam restul de ulei, punem ceapa la calit, apoi adaugam usturoiul si pasta de tomate si amestecam timp de un minut. Adaugam supa, cimbrul si morcovii si lasam sa dea in clocot. Punem sosul peste carnita, acoperim oala cu un capac si fierbem timp de 6 ore la foc mic. Servim cu paste fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina paste pappardelle cepe usturoi cimbru morcovi bol lingura tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1950 viz    0 com
1951 viz    0 com
1279 viz    0 com
4505 viz    0 com
5614 viz    0 com
1223 viz    0 com
2789 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014426 (s)