News Flash:

Mancarica de vitel cu smantana

17 Ianuarie 2013
2243 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g faina
300-400 g carne de vitel
50 g ceapa
sos de caramel
500-600 g morcovi
100 ml smantana
700 ml ulei
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Carnea si ceapa se calesc in 2 linguri de ulei, pana se inmoaie bine. Morcovii curatati se taie in bucati de 4-5 cm si acestea, in felii de ½ cm (lungimea bucatii); feliile suprapuse se taie in betisoare de 1 cm latime. Morcovii se calesc separat, cu 3 linguri de ulei, la foc mic, adaugand cate 1-2 linguri cu apa, pana se inmoaie bine. Cand carnea este fiarta, se adauga morcovii si sosul de caramel, completand cu apa, ca sa se obtina un sos potrivit. Faina se poate pune si neprajita, se freaca cu apa rece, adaugata in cratita, completand cu apa, cat sa cuprinda morcovii si carnea. Se lasa sa fiarba cateva clocote. Se sareaza, se adauga smantana, patrunjelul tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa morcovi smantana ulei patrunjel sare betisoare sos potrivit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013324 (s)