News Flash:

Mancarica de vitel cu ceapa si ardei

17 Septembrie 2012
1814 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpa de vitel
2 cepe
2 ardei kapia sau gogosari
300 ml bulion
2 frunze de dafin
1/2 ardei iute
putin ulei
sare
    
Mod de preparare:

Carnea o taiem cubulete si o prajim la foc iute in putin ulei. Adaugam ardeii taiati cubulete si ceapa tocata marunt si amestecam bine. Lasam cateva minute si apoi adaugam cam 300ml apa. Punem si frunza de dafin, lasam sa dea in clocot apoi lasam sa fiarba la foc mic, acoperita timp de o ora. Verifica carnea daca este fiarta si adaugam bulionul si ardeiul iute tocat ( optional ). Lasam sa mai fiarba cam 15 minute sa scada sosul si apoi condimentam cu sare.
Servim calda cu mamaliguta.
Cantitatea de apa variaza functie de carne. Daca carnea fierbe mai greu trebuie sa adaugati mai multa apa.
Mancare de vitel cu ceapa si ardei pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vita retete culinare cepe ardei kapia gogosari bulion ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2728 viz    0 com
3387 viz    0 com
1630 viz    0 com
2054 viz    0 com
1126 viz    0 com
1217 viz    0 com
1496 viz    0 com
5018 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012795 (s)