News Flash:

Mancarica de vita cu sos

19 Mai 2014
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne de vita
sos de caramel
½ kg gutui, caise, pere sau prune
ulei de floarea soarelui
25 g faina
30 g zahar
patrunjel
sare

Mod de preparare:


Carnea se taie in bucati, se pune in cratita impreuna cu 2 linguri de ulei; se amesteca, apoi se presara ½ lingurita de sare si se lasa sa se friga acoperita, la foc mic, adaugand cate putina apa. Fructele se pun intr-o cratita de 2 l, cu 2-3 linguri ulei sau 50 g unt, 2-3 linguri apa, se presara sare si se amesteca. Cratita se pune pe foc mic, acoperita, pana se inmoaie fructele. Nu trebuie fierte pana se terciuesc. Se ia sosul de caramel si se toarna peste carne, se adauga si fructele si se amesteca usor prin rasturnare. Se lasa sa se fiarba cateva clocote impreuna, potrivindu-se gustul de sare si zahar. Se presara patrunjelul tocat si cateva cuburi de unt. Se poate servi dreasa: o lingura cu smantana se freaca cu o lingura cu apa rece, apoi se amesteca cu mancarea, imediat ce acesta s-a luat de pe foc.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete mancarica mancarica carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1317 viz    0 com
1395 viz    0 com
1249 viz    0 com
1144 viz    0 com
1233 viz    0 com
1564 viz    0 com
1287 viz    0 com
2440 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019994 (s)